+38(050) 99-59-454

Календар новин

Березень 2024
Нд Пн Вт Ср Чт Пн Сб
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

N-Joy 2.0

     Останньої зимової суботи у Ямницькому ліцеї пройшов цікавий захід під назвою “N-Joy 2.0”, який громадська організація “Молодіжний альянс Ямниці”спільно з адміністрацією ліцею  уже вдруге влаштувала для ліцеїстів та активної молоді громади, з метою корисного відпочинку на дозвіллі.У програмі дійства організатори облаштували чотири локації, де на відвідувачів чекало багато цікавого: настільні інтерактивні ігри, пінг-понг, кенді-бар, перегляд фільму, караоке, квест-кімната та інші. Молодіжний вечір, що тривав з 18:00 до півночі, відвідали більше 60 осіб. Кожен мав змогу поспілкуватися у невимушеній атмосфері, знайти нові знайомства і просто відпочити, а головне – без алкоголю, адже це основне правило заходу.

     Окрім розваг, на учасників чекали інформативні зустрічі з непересічними особистостями, під час котрих була нагода поспілкуватися у формі діалогу про сфери їхньої діяльності. Першим спікером “N-Joy 2.0” був голова Ямницької об’єднаної територіальної громади Роман Крутий. Він поділився з молодими людьми своїм досвідом у політичній сфері, цікавими моментами кар’єрного життя і планами на майбутнє. У своєму виступі очільник громади подякував активістам за їхню позицію і наголосив на успішній комунікації керівництва з місцевою молоддю, у результаті чого підтримуються молодіжні ініціативи різного спрямування, що зокрема стосується спорту, дозвілля та культурно-мистецького життя.

     Роман Крутий висловив сподівання, що позитивна динаміка такої взаємодії у подальшому лише зростатиме, адже попереду – ще багато цікавих подій, де молоді та креативні люди зможуть реалізувати себе. Наостанок присутні мали нагоду поставити голові громади свої запитання, висловити думки та пропозиції. Крім того, в рамках зустрічі було обговорено орієнтири подальшого партнерства, а також почуто побажання щодо ефективної співпраці місцевої молодіжної ради та влади. Окрім зустрічі з очільником Ямницької ОТГ, молодь мала нагоду прослухати інформативний майстер-клас із надання першої медичної допомоги від викладача Івано-Франківського базового медичного коледжу, лікаря-волонтера Володимира Яцківа.

     Представник ГО “Молодь і влада” Роман Труба поділився досвідом успішного функціонування в Івано-Франківській міській раді цікавого проекту, завдяки якому тамтешню молодь залучають до активної громадської діяльності на благо міста. Голова Івано-Франківського осередку ГО “Фундація Регіональних Ініціатив” Роксолана Бабій поінформувала, яким чином організація підтримує молодіжний рух на Прикарпатті та допомагає молодим лідерам реалізовувати свої ініціативи.

     Ведучі радіо “Західний Полюс” Юлія Чікель та Андрій Лахнов зацікавили слухачів інформацією про те, що означає бути радіо-ведучим, як успішно комунікувати з громадськістю, працювати у шоу-бізнесі і спілкуватися з відомими людьми.Другий вечір для ямницької молоді пройшов на одному подиху. Учасники дійства дізналися для себе багато нового, познайомилися з цікавими людьми і з користю провели час у дружній атмосфері.

Представники ГО “Молодіжний альянс Ямниці” висловлюють вдячність керівництву громади за сприяння і допомогу в організації заходу та усесторонню підтримку молодіжних ініціатив у Ямницькій ОТГ.

Права дитини

Усі діти мають право на отримання освіти

Усі діти мають право на любов і спілкування

Усі діти мають право на відпочинок і дозвілля

Усі діти мають право на свободу совісті, думки і релігії

Усі діти є рівні у правах. Ніхто не повинен їх порушувати

Усі діти мають право вільно висловлювати свою думку

Усі діти мають право на повноцінне харчування

Жодна дитина не повинна бути скривджена і зневажена

Безпека в Інтернеті

Нікому без дозволу батьків не давати особисту інформацію

Якщо знайдете якусь інформацію, що турбує вас, негайно сповістіть про це батьків

Ніколи не погоджуватись на зустріч з людиною, з якою ви познайомилися в Інтернеті

Не посилати свої фотографії чи іншу інформацію без дозволу батьків

Розробити з батьками правила користування Інтернетом

Не заходити на аморальні сайти

Не давати нікому крім батьків свої паролі

Не робити протизаконних вчинків в Інтернеті

Не шкодити і не заважати іншим користувачам

Корисні посилання

Контакти

77422, вул. Галицька, 55, с.Ямниця, Ямницька ОТГ, Івано-Франківська обл., Україна

yamnyca@ukr.net

+38(050) 99-59-454