+38(050) 99-59-454

Календар новин

Квітень 2024
Нд Пн Вт Ср Чт Пн Сб
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

     Перемога у номінації "ВИБІР СЕРЦЕМ"

Global Teacher Prize Ukraine 2019

     5 жовтня відбулася Церемонія Global Teacher Prize Ukraine 2019 у Києві в Національній опері України. Переможцем у номінації "ВИБІР СЕРЦЕМ" стала учитель нашого ліцею Лінійчук Тетяна Вікторівна. Радіємо разом!!!! Щиро дякую учням, які номінували Тетяну! Спасибі за те, що оцінили її любов до вас!
     Тетяна Вікторівна практикує проведення нестандартних уроків, чим заохочує учнів до навчання. Зосереджує увагу на формуванню ключових компетентностей. Розвиває творчі здібності учнів, їх критичне мислення, грамотність, формує стійку мотивацію до вивчення мови та літератури. Постійно працює над удосконаленням своєї професійної майстерності: систематично бере участь в вебінарах, має сертифікати про проходження онлайн курсів та за участь у фахових конкурсах. Лінійчук Т.В. публікує власні статті у періодичних виданнях, таких як «Дивослово», «Обрії», «Зарубіжна література у школах України», «Всесвітня література у школах України», є співавтором книги «Справжній Стус». Тетяна Вікторівна веде власний блог (http://liniychuk.blogspot.com). Лінійчук Т.В. зайняла ІІ місце у конкурсі «Яскраве світло класики», ініційованому творчою групою Всеукраїнського фахового часопису «Зарубіжна література в школах України» у 2017 році. Тетяна Вікторівна є Лауреатом конкурсу «Учитель року – 2018» у номінації «Українська мова та література». У 2019 році зайняла ІІІ місце у ІV щорічному Всеукраїнському конкурсі «Педагог-новатор» у номінації «Інноваційний прорив». Учні Лінійчук Т.В. є призерами та переможцями багатьох олімпіад та конкурсів.
     Для вчителя важлива підтримка, увага та подяка учнів… А також приємно отримувати визнання своєї праці від владних структур. Учительку привітали голова Ямницької сільської ради Роман Крутий та начальник відділу освіти Наталія Винник. Несподіванкою став візит заступника голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації з економічних питань Дмитра Романюка та директора департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської ОДА Віктора Кімаковича, які вручили почесну грамоту голови обласної державної адміністрації Д. Шмигаля.

Права дитини

Усі діти мають право на отримання освіти

Усі діти мають право на любов і спілкування

Усі діти мають право на відпочинок і дозвілля

Усі діти мають право на свободу совісті, думки і релігії

Усі діти є рівні у правах. Ніхто не повинен їх порушувати

Усі діти мають право вільно висловлювати свою думку

Усі діти мають право на повноцінне харчування

Жодна дитина не повинна бути скривджена і зневажена

Безпека в Інтернеті

Нікому без дозволу батьків не давати особисту інформацію

Якщо знайдете якусь інформацію, що турбує вас, негайно сповістіть про це батьків

Ніколи не погоджуватись на зустріч з людиною, з якою ви познайомилися в Інтернеті

Не посилати свої фотографії чи іншу інформацію без дозволу батьків

Розробити з батьками правила користування Інтернетом

Не заходити на аморальні сайти

Не давати нікому крім батьків свої паролі

Не робити протизаконних вчинків в Інтернеті

Не шкодити і не заважати іншим користувачам

Корисні посилання

Контакти

77422, вул. Галицька, 55, с.Ямниця, Ямницька ОТГ, Івано-Франківська обл., Україна

yamnyca@ukr.net

+38(050) 99-59-454