+38(050) 99-59-454

Календар новин

Квітень 2024
Нд Пн Вт Ср Чт Пн Сб
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Табір 2019

    Пришкільний відпочинковий табір «Мрія» на базі Ямницького ліцею  діяв з 27 травня  по 09 червня 2019 року. До оздоровлення та відпочинку цьогоріч  було залучено 70 учнів.
    Кожен день у таборі розпочинався з ранкової гімнастики і організаційної лінійки. Після лінійки на вихованців чекали бесіди, різноманітні заходи пізнавального характеру, вікторини, ігри, перегляд пізнавальних мультфільмів та захоплюючі екскурсії. Після насиченої розважальної програми на діток чекав обід та підведення підсумків, планування роботи на наступний робочий день.
    План роботи табору було складено, враховуючи побажання та інтереси дітей, вихователів. Кожен день мав назву і тематику, відповідно до якої планувались заходи і робота в загонах.
Розпочав табір зміну 27 травня  із урочистого відкриття: виконання Гімну України, підняття Державного Прапора, пісенної і конкурсної розважальних програм. Учасники разом з вихователями підготували презентації своїх загонів, девізи, емблеми, речівки;  в актовому залі відбулось святкове відкриття табору під гаслом «День знайомств!»; тоді ж тематичними веселими плакатами і газетами було заповнено дошку-інформатор табору. Діти продемонстрували різноманітні таланти в співах, танцях, грі на музичних інструментах ( навіть на незвичайних, виготовлених з підручних матеріалів),  декламуванні поетичних творів,  малюванні та складанні кубіка-рубіка на швидкість.
    Закриття табірної зміни теж проходило яскраво та весело. Діти із задоволенням приймали участь у різноманітних конкурсах, іграх, вікторинах, які для них організувало ДП «Ямниця» під гаслом «Маленький фермер». Також цього дня дітям було дуже цікаво поспілкуватися з райдерами, які показали їм різні трюки на велосипедах. Церемонію закриття було завершено музичними номерами та солодким столом.
    Програма табору включала в себе не тільки виховні заходи, бесіди з БЖД, також протягом всієї табірної зміни для зміцнення здоров’я дітей проводилися спортивні заходи: ігри з використанням м’яча, скакалки, обручів,  стрибки в довжину та висоту. Кожного дня вихователі  проводили з дітьми зарядку .  Учні  багато часу перебували на свіжому повітрі, більшість ігор і спортивних занять проводилося на вулиці, мали можливість відпочити і зміцнити своє здоров’я.
    Змістовному і цікавому життю в пришкільному таборі став результат  чіткої, обдуманої роботи колективу вихователів, які вважають, що пришкільний табір – це місце, у якому проходить робота з організації змістовного дозвілля та виховання свідомих громадян незалежної України.
   Особлива увага приділялась  фізично-оздоровчому, національно-патріотичному вихованню, повазі   до народних звичаїв і традицій. Кожен день у таборі був насичений новими подіями, враженнями, почуттями. За час табірної зміни діти потоваришували, краще пізнали один одного, навчилися працювати у колективі, дізналися багато цікавого, розкрили свої таланти та вподобання, усвідомили важливість здорового способу життя.
    Режим дня відповідав потребам дитини, було гармонійно поєднано відпочинок та розваги, хвилини релаксації та активних дій.  Діти отримали безліч неймовірних вражень та яскравих емоцій, які будуть супроводжувати їх все літо.

 

Права дитини

Усі діти мають право на отримання освіти

Усі діти мають право на любов і спілкування

Усі діти мають право на відпочинок і дозвілля

Усі діти мають право на свободу совісті, думки і релігії

Усі діти є рівні у правах. Ніхто не повинен їх порушувати

Усі діти мають право вільно висловлювати свою думку

Усі діти мають право на повноцінне харчування

Жодна дитина не повинна бути скривджена і зневажена

Безпека в Інтернеті

Нікому без дозволу батьків не давати особисту інформацію

Якщо знайдете якусь інформацію, що турбує вас, негайно сповістіть про це батьків

Ніколи не погоджуватись на зустріч з людиною, з якою ви познайомилися в Інтернеті

Не посилати свої фотографії чи іншу інформацію без дозволу батьків

Розробити з батьками правила користування Інтернетом

Не заходити на аморальні сайти

Не давати нікому крім батьків свої паролі

Не робити протизаконних вчинків в Інтернеті

Не шкодити і не заважати іншим користувачам

Корисні посилання

Контакти

77422, вул. Галицька, 55, с.Ямниця, Ямницька ОТГ, Івано-Франківська обл., Україна

yamnyca@ukr.net

+38(050) 99-59-454